Scala за рожден ден

Правилната рецепта да е забавно и запомнящо се, хем да се уважи рожденика, хем всички да прекарат добре. Подходящо за малки и големи.

Направете празника си забавен, запомнящ се и много вкусен! Погрижете се за предпочитанията на всички Ваши гости, като им осигурите солени и сладки вкусови съчетания с един малък, но съществен Scála акцент. В комбинация с правилното вино, празникът ви ще се помни дълго!

Защо да ни се доверите ?

Рожденните дни са важни и лични поводи, които искаме да прекараме приятно с най-близките си хора. Погрижете се да ги отведете на невероятно вкусово пътешествие с продуктите на Scála.

 • 1. Търсите разнообразие?

  Scála продукти за Вашият рожден ден

  Всеки рожден ден е единствен и неповторим. Доверявайки се на нас ще оставите дълготраен спомен в близките си и ще изпъкнете като идеален домакин.
 • 2. Качество и перфектен вкус!

  Scála продукти за Вашият рожден ден

  Продуктите на Scála са разработени с внимателно селектирани суровини, които гарантират качество и автентичен вкус. Насладете се на празника си, като оставите храната на нас.
 • 3. Гъвкавост и индивидуален подход

  Scála продукти за Вашият рожден ден

  Ние предлагаме кетъринг услуга, която предоставя различни индивидуални решения, съобразени с Вашите лични вкусови предпочитения.