Scala за бизнес събитие

Чудесна комбинация от вкусове за конференции, срещи на управителни и надзорни съвети, семинари, работни срещи, подходящи както за малки и големи компании, малък и голям брой участници.

Ние знаем, че всеки детайл е важен за Вашата работна среща, семинар или конференция. Продуктувата гама на Scála предлага избор от идеално балансирани сладки и солени вкусове, които подхождат както за вечерни събития, допълвани от разнообразни ордьоври и изискани бели или десертни вина, така и за дневни ангажименти, в комбинация с ароматно кафе или натурален сок.

Защо да ни се доверите ?

Представяте се със стил и автентичен вкус пред Вашите колеги и партньори, като се доверите на изящните вкусове на Scála продуктите. Ние ще Ви осигурим гъвкави решения, съобразени с повода и Вашите индивидуални предпочитания, а гостите Ви ще останат очаровани от красотата, ароматите и Вашия избор.

 • 1. Организирате бизнес събитие?

  Scála продукти за Вашето бизнес събитие

  За да впечатлите партньорите, колегите и конкурентите си, се доверете на нашите продукти. Приготвяме ги с любов, старание и гарантираме автентични вкусови преживявания
 • 2. Търсите качество и стил?

  Scála продукти за Вашето бизнес събитие

  В Scála предлагаме продукти с високо качество, разработени от висококвалифицирани професионалисти. Изборът на нашите продукти за Вашето бизнес събитие със сигурност ще направи впечатление.
 • 3. Задоволете всеки вкус!

  Scála продукти за Вашето бизнес събитие

  Продуктовата гама с марка Scála дава възможност да задоволите всеки вкус, както със сладки изкушения, така и със солени крекери и гризини.